نمایشگر دسته ای مطالب

به مناسبت هفته معلم برگزار شد.
به مناسبت هفته معلم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی آموزش وپرورش شهرستان اردکان:
به مناسبت هفته معلم جلسه ای با حضور دکتر محمدرضا تابش نماینده مردم شریف اردکان در مجلس شورای اسلامی در سالن جلسات این مدیریت برگزار گردید.در این جلسه نماینده مدیران ، سرگروه های آموزشی و پرورشی و تربیت بدنی به نمایندگی از فرهنگیان شهرستان اردکان حضور داشتند.
ابوالفضل کارگر مدیر آموزش و پرورش شهرستان اردکان ضمن خیر مقدم خدمت مدعوین ، گزارشی در خصوص میزان نیاز به فضای آموزشی نسبت به روند افزایش جمعیت ارائه داد و بیان کرد با توجه به صنعتی شدن اردکان و مهاجر پذیری شهر نیاز به 24 مدرسه و فضای آموزشی می باشد
در ادامه هریک از مدعوین به بیان پیشنهادات و نقطه نظرات خود پرداختند که از جمله این نظرات احداث مرکزی به نام خانه معلم را، از ملزومات آموزش وپرورش شهرستان اردکان دانستند.
در ادامه دکتر تابش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری از حضور در بین نمایندگان فرهنگیان شهرستان احساس خرسندی نمود و بیان کرد با توجه به روند افزایش جمعیت شهرستان و پدیده مهاجر پذیری، توجه ویژه به بحث ایجاد فضای آموزشی و مسائل پرورشی را لازمه دستگاه آموزشی دانست.همچنین دکتر تابش به نقش صنایع در امر تجهیز وساخت مدارس تإکید نمود . در پایان به رسم یادبود از معلمین حاضر در جلسه تقدیر و به عمل آمد.